Contact

Openingstijden

alleen op afspraak!!!

 

Bezoekers adres

Sintstaf.nl

Kannelustweg 10

5735 EK

Aarle-Rixtel

06-19350196

info@sintstaf.nl

kvk:50340387

Btw:NL001887884B25

 

 

 

Vernieuwen
Op deze pagina vindt u de algemene voorwaarden van www.sintstaf.nl , zoals deze beschikbaar is gesteld door sintstaf.nl . In deze algemene voorwaarden geven wij aan onder welk voorbehoud wij de informatie op onze website aan u aanbieden.
Intellectueel eigendom
Het gebruik van de informatie op deze website is gratis zolang u deze informatie niet kopieert, verspreidt of op een andere manier gebruikt of misbruikt. U mag de informatie op deze website alleen hergebruiken volgens de regelingen van het dwingend recht.
Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van sintstaf.nl is het niet toegestaan tekst, fotomateriaal of andere materialen op deze website her te gebruiken. Het intellectueel eigendom berust bij sintstaf.nl .
Indien van toepassing:
Voor de prijzen die op onze website staan, geldt dat wij streven naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de realiteit en de bedoelde prijzen. Fouten die daarbij ontstaan en herkenbaar zijn als programmeer dan wel typefouten, vormen nooit een aanleiding om een contract dan wel overeenkomst met sntstaf.nl te mogen claimen of te veronderstellen.
Sintstaf.nl streeft naar een zo actueel mogelijke website. Mocht ondanks deze inspanningen de informatie van of de inhoud op deze website onvolledig en of onjuist zijn, dan kunnen wij daarvoor geen aansprakelijkheid aanvaarden.
De informatie en/of producten op deze website worden aangeboden zonder enige vorm van garantie en of aanspraak op juistheid. Wij behouden ons het recht voor om deze materialen te wijzigen, te verwijderen of opnieuw te plaatsen zonder enige voorafgaande mededeling. Sintstaf.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige informatie die op websites staat waarnaar wij via hyperlinks verwijzen.
U hebt 14 dagen om uw aankoop terug te sturen. Die dagen gaan in op de dag nadat u het contract ongedaan maakt. Dus niet op de dag nadat u het product kreeg!
Terug sturen kan naar onze winkel
De Hopman 10
5735DX Aarle-rixtel
T.A.V Sintstaf.nl

Wijzigingen
Mochten deze algemene voorwaarden wijzigen, dan vindt u de meest recente versie van de disclaimer van sintstaf.nl op deze pagina.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2024 Sintstaf | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel